7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

4 bin tebrik kartı dağıtılacak

Kırşehir PTT Müdürü Arif Atak, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ücretsiz tebrik kartı dağıtacaklarını belirterek, unutulamaya yüz tutan tebrik kartını yaşatacaklarını söyledi.

Kırşehir PTT Başmüdürü Arif Atak, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda 4 bin adet tebrik kartı dağıtacaklarını kaydetti. Atak, "Bayramlarda ve özel günlerde tebrik kartı göndererek kutlamada bulunma geleneği neredeyse ölmek üzere, eskiden olduğu gibi kartlarla kutlamalar günümüzde çok az rastlanır hale geldi. Bu güzel adeti yeniden gelenek haline getirmek, yeniden güncelleştirmek için iki yıldır gerek bayramlarda, gerekse yılbaşında ve gerekse de özel günlerde ücretsiz tebrik kartı dağıtıyoruz" dedi.

Bu tebrik kartlarının dönüşümü olduğu takdirde posta yoluyla 25 kuruş karşılığında gönderilen adreslere teslim ediliyor. PTT olarak biz bu kartların dağıtımına bugünden itibaren başlayacağız. Son yıllarda özellikle de genç nesil tebrik kartlarıyla bayramlaşma geleneğini iyice unuttu. Bunun en büyük nedeni de cep telefonlarıyla beraber elektronik ortamlarda mesajlaşmanın yaygınlaşmasıdır. Biz tebrik kartı geleneğini yaşatmak adına ücretsiz kart dağıtacağız ve geri dönüşümünde de cüzi bir ücretle adreslere teslimi yapılacak. Bu kartlardan almak isteyen vatandaşları PTT şubeleri önünde oluşturulan stantlara bekliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2011 Çarşamba 19:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?