2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

5 yıldızlı otel kalitesinde huzurevi

Kırşehir'de uzun süre önce başlayan huzurevi inşaatı tamamlandı ve ortaya 5 yıldızlı otel kalitesinde tesis çıktı.

Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Belediye Başkanı Halim Çakır ve Kırşehirli hayırseverlerin büyük katkılarıyla inşaatı tamamlanan huzurevinin 18 Ekim 2008'de hizmete gireceği bildirildi.

Açıklamalarda bulunan Huzurevi Kurucu Müdürü Hüsamettin Ekim, 112 kişi kapasiteli huzurevinde 64 odanın bulunduğunu belirterek, "Huzurevimizi son derece modern bir görünüme kavuşturduk. Huzurevimizin içerisinde kütüphane, yemekhane, mutfak, revir, dinlenme salonları, şark odaları, fizik tedavi üniteleri, çamaşırhane ve teras dinlenme alanı gibi modern mekanlar yer alıyor. Tesis, 5 yıldızlı otel kalitesinde ve 18 Ekim 2008'de açılacak" dedi.

12 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan huzurevinin, çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlandığını kaydeden Ekim, "Huzurevimizin geniş bir bahçesi var ve içinde havuzlardan tutunda kamelyalara ve oturma guruplarına kadar var. Burada barınacak vatandaşlarımızın bakımı ile tesisin temizliği noktasında ihale aşamaları sürüyor. Burada idari bölüm dışında 9 temizlik, 10 bakıcı ve 2 kaloriferci görev yapacak" dedi.

Yaklaşık 3 milyon YTL'ye mal olan huzurevinin açılışına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 16:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sahir atabey IP: 84.57.165.xxx Tarih : 5.10.2008 14:55:28

gercekten önemli projeye imza atilmis emegi gecen butun vatandaslarimiza teskkurler insallah guzel hizmetler sunarlar bu huzur evinde