2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

50 otobüse kumanya takviyesi

Kırşehir'de yolda kalan 50 dolayında yolcu otobüsünde bekleyen yolculara kumanya ulaştırıldı.

Kırşehir Vali Yardımcısı Ali Barış, Kayseri-Kırşehir kara yolunda mahsur kalan yolcuların can güvenlikleri için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Vali Yardımcısı Ali Barış, Kırşehir-Akpınar arasında yolda yaklaşık 50 dolayında yolcu otobüsünün beklediğini, kaza yapan 2 yolcu otobüsünde yaralanan 44 kişinin ise Kırşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını belirtti.

Vali Yardımcısı Barış, şunları söyledi:

''Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseri-Kırşehir kara yolunda ulaşım hala yapılamıyor. Yollarda kalan araçların tamamına ulaştık. Hasta ve durumları iyi olmayan yolcuları Kırşehir'e gönderdik. Şu anda yolcu otobüsleri yolun açılmasını bekliyor. Yolcularımızın can güvenliği için her türlü tedbir alındı. Yolcularımıza kumanya dağıtımına başladık. Kar temizleme çalışmaları sürüyor. Bazı araç sürücüleri ve yolcular da yol kenarlarındaki akaryakıt istasyonlarında ve diğer tesislerde yolun açılmasını bekliyor.''

Kara yollarında kar temizleme çalışmalarının tipi nedeniyle sonuçsuz kaldığını kaydeden Ali Barış, ''Karayolları ekipleri yolu açıyor ama kısa süre sonra tipi yolu yeniden karla dolduruyor. Görüş mesafesi çok kısa'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk toprak IP: 85.104.58.xxx Tarih : 7.02.2008 22:08:05

Kırşehir Vali Yardımcısı Ali Barış bey'e ve Kirşehir halkına bir diyarbakırlı olarak çok teşekür ederim allah hepinizden razı olsun birlik ve kardeşlik budur... Yolu kırşehirden d.bakıra düşen kim olursa olsun asker, öğretmen, doktor, farketmez her türlü yardımları ve bilgileri yapmayı borç bilirim.. selcuktoprak_24@hotmail.com