8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

58 yıllık başkan dert yandı!

58 YILLIK BAŞKAN GENEL KURULDA KONUŞTU

Kırşehir Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Karagüllü, 58. dönem Genel Kurulunda konuşarak esnafın sıkıntılarını belirtti.

Kırşehir Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi 58. dönem Genel Kurulu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Genel Kurul toplantısına, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, Esnaf Odalarına bağlı üyeler ve Kooperatif üyeleri katıldı.

Genel Kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Kurulda ilk olarak, yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu. Daha kürsüye çıkan Başkan Karagüllü, 58 yıldır bu görevi yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Esnafın sıkıntı içerisinde olduğu biliyoruz. Yaşanan sıkıntıları kendi dertlerimiz gibi dertleniyoruz" dedi.

Türkiye'de esnaf teşkilatı yok iken Kırşehir'de bu teşkilatın var olduğunu hatırlatan Karagüllü, ecdat'ımızla ne kadar övünsek azdır" şeklinde konuştu. Piyasadaki istikrarsızlığın ve kredi akışının sıkıntılı olduğunu vurgulayan Karagüllü, "Ne olursa olsun Kooperatif esnafın emrindedir. Ama ne yazık ki kolektif çalışamıyoruz" ifadelerini kullandı.

58 YILLIK BAŞKAN GENEL KURULDA KONUŞTU
58 YILLIK BAŞKAN GENEL KURULDA KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 17:23:03
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 17:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?