8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

8 aylık maraton sona erdi

KIRŞEHİR'DE KARNE SEVİNCİ

Kırşehirli öğrenciler, yaklaşık 8 ay süren eğitim-öğretim yılı maratonunu mutlu sonla bitirerek, 3 ay boyunca tatil yapacak.

2009-2010 eğitim-öğretim yılı 24 Eylül 2009'da başladı. Öğrenciler, 22 Ocak-8 Şubat 2010 arasında yarıyıl tatili yapmasının ardından, bugün karnelerini alarak evlerine döndü.

Prof. Dr. Erol Güngör İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne töreni okul bahçesinde yapıldı. Okulda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından gözler karne dağıtımına çevrildi. Sınıflarda karneleri dağıtan öğretmenler öğrencileri ile 3 ay aylık ayrılık süresinde nelere yapacağını ve nasıl değerlendireceklerini söylediler. Karnelerini alan öğrenciler öğretmenleri tarafından tebrik edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Birinci sınıf öğrencileri ilk karnelerini almanın mutluluğu yaşarken, velileri de onları yalnız bırakmadı. Daha sonra sevinç içinde karneleri ile poz veren öğrenciler evlerine mutlu şekilde döndü.

Kırşehir genelinde bir anda yoğunluk yaşanırken, yollarda ellerinde karneleri ile dolaşan öğrencilerin emniyetini sağlam için güvenlik tedbirleri alındı.

KIRŞEHİR'DE KARNE SEVİNCİ
KIRŞEHİR'DE KARNE SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 12:22:00
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 16:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?