2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Aç kalan tilkinin piknik keyfi

Kırşehir'de aç kalan tilki, piknik yapan vatandaşların yanına kadar gelerek karnını doyurdu.

Kırşehir'in Kervansaray Dağı eteklerinde piknik yapan vatandaşlar, ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Aç kalan bir tilkinin, piknik yapan vatandaşların yakınına kadar gelerek et beklemesi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Vatandaşların verdiği etle karnını doyuran tilki, daha sonra kayıplara karıştı.

Yaşanan olay sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, "Bir tarafta keneden korunmak için paçalarımızı bağlıyoruz. Diğer tarafta insanlardan korkması gereken tilki bizimle piknik yapıyor. Dolayısıyla doğanın dengesi bozuldu" dediler.

Doğanın dengesinin bozulması ile insanlarla hayvanların haşir neşir olmaya başladığını ileri süren başka bir vatandaş, "Tilki piknik alanında çok güzel bir muameleyle karşılaştı. Buraya geldi ve bizi sevdi. Bizim yanımızdan ayrılmıyor. Etin kokusunu alınca bir karga arkadaşı ile yanımıza kadar gelip gidiyorlar. Misafir gibi gelip karınlarını doyurup gidiyorlar. Doğanın kanunu mu değişti. İnsanlarla hayvanlar haşır neşir olmaya başladı" dedi.

Piknik alanlarında bir yandan piknikçiler davul-zurna çalıp kene korkusu ile pantolonlarının paçalarını çoraplarının içerisine koymuş şekilde halay çekip eğlenirken, bir yandan da kendilerini ziyaret eden tilkiye et atıp karnını doyuruyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay kaya IP: 85.106.175.xxx Tarih : 23.07.2008 16:05:37

boşamı demısler kırsehır ınsanı mısafırperdır dıye