2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Adalet Bakanı Şahin Kırşehir'de

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, bir dizi açılış ve ziyarette bulunmak üzere Kırşehir'e geldi. Sabah saat 10.30 sıralarında Kırşehir'e gelen Şahin, ilk olarak Vali M. Lütfullah Bilgin'i ziyaret etti.

Bakan Şahin'i valilik binası önünde Vali Bilgin ile birlikte AK Parti Kırşehir milletvekili Mikail Arslan, Abdullah Çalışkan, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Sabri Kirişci, Belediye Başkanı Halim Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer karşıladı.

Bakan Şahin, Vali Bilgin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada başbakan yardımcısı ve spordan sorumlu devlet bakanı olduğu dönemde Kırşehir'e yapılan hizmetler noktasında büyük katkılarının olduğunu belirterek, "Anadolu'nun güzel illerinden Kırşehir'e güzel yatırımlar yaptık. Yatırımlar noktasında özellikle Kırşehir milletvekili Mikail Arslan'ın çok büyük gayretleri oldu. Başbakan ve bakanlık nezdinde en çok randevu talep eden ve şehrine yardım için çalışan milletvekili Mikail Arslan oldu. Kırşehir bu noktada çok şanslı. Bu dönemde bu şehre güzel hizmetler gelecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ziyaretlerine Kırşehir Adliyesi ve Kırşehir Belediyesi ile devam etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 18:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?