7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Ahi Evran kuruluşunu kutluyor

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ'NİN 4. KURULUŞ YILI ETKİNLİKLERİ

Ahi Evran Üniversitesi'nin 4. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, ünlü oyuncu Demet Tuncer tarafından "Aramızda Kalsın" adlı söyleşi yapıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Aramızda Kalsın" isimli söyleşi ve TRT Radyosu'ndan canlı yayınlanmakta olan "Radyo Terapi" programı Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Söyleşiye, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman ve çok sayıda Üniversite öğrencisi katıldı. Üniversitenin kuruluşunun 4. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Salman, Üniversitenin her geçen gün hızla büyüdüğünü anlatarak duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin eğitimin yanında kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri de çok önemsemeleri gerektiğini belirten Salman, Ahi Evran Üniversitesi'nin bu anlamda yaptığı çalışmalardan söz etti. Salman'ın ardından "Aramızda Kalsın" isimli söyleşi ve "Radyo Terapi" programını TRT Radyosundan canlı yayınlamak üzere sahneyi Demet Tuncer aldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Tuncer, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman ile birlikte üniversiteyi gezdiklerini belirterek, üniversitede yaşanan olumlu gelişmeleri hayranlıkla dinlediğini anlattı. Ahi Evran Üniversitesi'nde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Demet Tuncer, yeni kurulan üniversitelerin bu tür etkinlikleri önemsemeleri gerektiğini vurguladı.

Etkinlik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman'ın Demet Tuncer ve TRT ekibine çiçek ve plaket takdiminin ardından son buldu.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ'NİN 4. KURULUŞ YILI ETKİNLİKLERİ
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ'NİN 4. KURULUŞ YILI ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 18:16:01
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 18:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?