8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Ahi Evran'ın büyük başarısı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencileri, Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlenen 9. Uluslararası-Ulusal katılımlı "Öğrenci Hemşireler Kongresi'nden başarı ile döndü.

1- 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası-Ulusal katılımlı "Öğrenci Hemşireler Kongresi'ne Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencileri de katıldı ve yaptıkları bildiri 361 çalışma içerisinde birincilikle ödüllendirildi.

Ahi Evran Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Sevil Biçer, Öğretim Görevlisi Filiz Şahin, Hemşirelik Bölümü 3. sınıf Öğrencisi Dilek Karakuş ve Gülşah Çelik'in yapmış oldukları "Anne Adaylarının Fetus Hakları Hakkında Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi" isimli poster bildirisi 361 çalışma içerisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kongre ile ilgili bilgi veren Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Filiz Şahin, kongreye 10 poster bildiri olmak üzere 11 bilimsel çalışma ile katıldıklarını anlatarak, 361 çalışma içerisinden kendi bildirilerinin birincilik ödülüne layık görülmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Şahin, kongreye kendisiyle birlikte Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarından, Sevil Biçer, Tuğba Yıldırım, Gizem Deniz Bulucu ile birlikte 21 öğrencinin katıldığı bilgisini de verdi.

Şahin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman'ın bilimsel çalışmalara çok büyük önem verdiğini anlatarak, bu çalışmada da kendilerine her türlü desteği sağlamasından ötürü teşekkürlerini dile getirdi.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİNİN BÜYÜK BAŞARISI
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİNİN BÜYÜK BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 18:58:01
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?