2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Akbank yeni yüzüyle hizmete girdi

Akbank Kırşehir Şubesi, yeni görünümü ve yeni yerinde düzenlenen kokteyl ile hizmete girdi.

Yeni 2. Çarşı'nın bulunduğu Cumhuriyet Meydanı üzerinde yeni yerinde hizmete giren Ak Bank Kırşehir Şubesi, düzenlenen kokteyl ile de müşterilerini bir araya getirdi.

Bankanın yeni yerinin açılış kokteyline Vali M. Lütfullah Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Belediye Başkan Vekili Berat Bıçakçı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaşlar katıldı.

Kokteylde davetlilere yemek ve içecek ikram edilirken, Banka Müdürü Latif Güzelce tarafından Vali Bilgin ve beraberindeki davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür edildi. Ak Bank Kırşehir Şubesi olarak 9 personelle hizmet vereceklerini kaydeden Banka Müdürü Güzelce, "Kırşehir halkına daha hızlı ve daha güzel mekanda hizmet vermek için şubemizi genişlettik. Şubemiz bodrum, giriş ve 1. kat olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Müşterilerimize hizmet verdiğimiz bölüm 300 metrekare. bodrum kısımda kiralık kasalar var ve bu hizmetimize yeni başladık" dedi.

Müşterilerin talepleri doğrultusunda banka şubelerini genişlettiklerini söyleyen Güzelce, Ak Bank Kırşehir Şubesi olarak mekan yönüyle Kırşehir'in en büyük banka şubesine sahip olduklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 13:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞAHENDE GÜRLER IP: 78.160.10.xxx Tarih : 7.03.2008 22:08:27

ben akbanka ilk iş deyeyımımle giridim ve okadar mutluyum kı iyiki bukadar kaliteli,seviyeli,disipilin dolu bi yerde çalıştığım için. güler yüzlü bi personelle çalışmak harikaydı benim için. şuan iş başvurusu yapıorum umarım bukadar güzel bi yerde çalışmak nasip olur banada.bütün çalışma arkadaşlarıma başarılar dolu bır hayat diliyorum .... saygılarımla