8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

AKP basınla kahvaltıda buluştu

AK PARTİ KIRŞEHİR TEŞKİLATI BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, seçim döneminde sağduyulu davranan basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Grand Terme Otel’de düzenlenen kahvaltısına, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile İl Başkanı Salih Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, SKM Başkanı Berat Bıçakçı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çok sayıda gazeteci katıldı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya yaptığı açılış konuşmasında, seçim dönemde sağduyulu davranan basın mensuplarına teşekkür etmek istediklerini kaydederek, "Kırşehir için yeni projelerin hazırlanması için gerekli hazırlıklar yapıldı. Seçim çalışmalarımızda vatandaşların isteklerini yakından dinledik. Seçim süreci aynı zamanda bizim için saha araştırması oldu. Kırşehir bize sahip çıktı biz de bu sahiplenmeye karşı en iyi şekilde çalışacak ve memlekete hizmet üretmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Teşkilat olarak her zaman bir bütün olduklarını ve inandıklarını söyleyen Çetinkaya, "Bu inancımız boşa çıkmadı ve bugün TBMM'ye iki vekil göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Çetinkaya'dan sonra söz alan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, Kırşehir'de sağlanan teşkilat bütünlüğüne dikkat çekerek, "Seçimlerden önce nasıl el birliği ile çalışılmışsa bundan sonrada aynı şekilde el birliği ile çalışacağız. Milletvekilleriyle, teşkilatlarıyla, Belediyesiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, basın mensuplarıyla ve de bu şehrin güzel insanlarıyla el birliği için çalışacak ve şehri daha iyi yerlere taşıyacağız. Kalkınmanın yolu birlik ve bütünlükten geçiyor. Bu işi hep birlikte yapmamız ve vekillerin bütün enerjisini Kırşehir'e harcatmak için çalışmalıyız. Kırşehir, büyümeye başladı ve bu büyümede herkesin emeği var. Bundan sonra Kırşehir'in geleceğine yatırım anlamında ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

AK Parti'den 24. Dönem Milletvekili seçilen Muzaffer Aslan ise samimimi davranmak istediğini belirterek, "Bundan sonra ikilik yok, herkes Kırşehir için çalışacak. Sizler tabi ki gazetecilik yapacaksınız fakat zaman zamanda bir Kırşehirli olarak bizleri yönlendirmenizi istiyorum. Kırşehirliler bize sahip çıktı ve bizi milletvekili görmek istedi. Bu teveccüh bizleri mutlu etti ancak sorumluluğumuz daha da arttı. Bu sorumluluk bilinci ile daha çok çalışacak ve bu güvene layık olacağız. Projeler var ve hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti 23. ve 24. Dönem Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan da, yabancı yatırımcılara sahip çıkılması gerektiğini kaydederek, "Devlet yatırımlarının yanı sıra özel yatırımları destekleyecek ve Kırşehir'de ekonomiyi canlandıracağız. Bunları yaparken yapıcı eleştirilere de her zaman hazırız. Kırşehir'de STK'larla, eğitimcilerle, iş adamlarıyla, basın mensuplarıyla, kurum müdürleriyle, şehrin önde gelen isimleriyle sürekli istiare içerisinde olacak ve şehir için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Son olarak AK Partiye ve kendilerine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Çalışkan, halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarının sözünü verdi.

Konuşmalar sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Milletvekili Çalışkan ve Aslan, basın mensuplarıyla tek tek görüşmesini ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK PARTİ KIRŞEHİR TEŞKİLATI BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU
AK PARTİ KIRŞEHİR TEŞKİLATI BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 15:35:04
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 16:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?