7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

AKP Danışma Meclisi toplandı

AK PARTİ KIRŞEHİR DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Kırşehir il başkanlığı danışma meclisi toplantısını yaptı.

Gerçekleşen toplantıya il koordinatörü Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ile Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Danışma meclisi toplantısı açılış konuşmasını İl Başkanı Aslan yaptı. Aslan konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaparak, "İl başkanlığı olarak gerek referandum gerekse 2011 genel seçimlerine il teşkilatı olarak hazırız. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

Belediye başkanı Yaşar Bahçeci'de, belediye icraatları ile ilgili bilgiler vererek, yapmayı planladıkları projelerin alt yapı çalışmalarını hazırladıklarını, gelir - gider dengelerini oturttuklarını ve il teşkilatı ile koordineli çalıştıklarını belitti.

Toplantıda söz alan Milletvekili Abdullah Çalışkan'da, iç ve dış politikayla ilgili ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Çalışkan, "Artık gündemi belirlenen ülke değil gündem belirleyen ülke olduk, bölgesinde lider ülke konumuna geldik ve bu günlere kolay gelmedik, bu günlere il teşkilatlarının çalışmaları ile milletvekillerinin çalışmaları ile geldik, bundan sonrada gücümüzü artırarak çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Toplantıda bir sunum yapılarak AK Parti döneminde Kırşehir'e yapılan hizmetler anlatıldı. Son bölümde konuşan, Milletvekili Mikail Arslan ise konuşmasında Kırşehir'e AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımlara değindi. Arslan, yapılan yatırımların teşkilat olarak Kırşehirlilere aktarılması gerektiğini vurgulayarak, "bu yatırımların devamının gelmesi için il teşkilat olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Gecemizi gündüzümüze katarak bu yatırımları şehrimize kazandırmaya çalışıyoruz. Referandum süreci ile ilgili olarak ta tüm gücümüzü ve gayretimizi vererek Kırşehir'de yüksek bir oy almalıyız" ifadelerini kullandı.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından son erdi.

AK PARTİ KIRŞEHİR DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 14:03:04
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 14:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?