4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

AKP İl Teşkilatı hasta ziyaretinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırşehir İl Başkanı Yaşar Bahçeci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırşehir Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.
 
AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinledi. Bahçeci, ilk olarak Başhekim Vekili Dr. Mehmet Meral'i makamında ziyaret ederken, ardından da hastanede tedavi gören bütün hastaları ziyaret ederek tek tek ilgilendi. Ziyaret sırasında bazı hastaların gözyaşlarını tutamadıkları da gözlerden kaçmadı. Hasta ziyaretleri sırasında konuşan Bahçeci, "Hastaları ziyaret etmek, insanların birbirlerine karşı görevlerinden biridir. Hastalık da sağlık da bizim içindir. İnsanın, her günü bir değildir. Bazen sağlıklı bazen de hasta olur. Hasta olup yatağa bağlanan insanlar her gün görüp konuştuğu insanları özler, gelmelerini, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Ziyaret, hastalara moral verir, gönüllerini ferah eder.
İyileşme gücünü artırır. Bu sebeple, hasta ziyareti mutlaka yapılmalıdır. Bizler de AK Parti İl Teşkilatı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara bir parça da olsa moral vermek ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Ayrıca hastanemizde tedavi gören hastalardan, hastanemiz ve diğer sağlık kuruluşları hakkındaki dilek, temenni ve şikayetlerini de öğrenerek onların istediği doğrultuda bir sağlık hizmeti verilmesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Bu tür ziyaretlerimiz zaman zaman olacaktır. Ziyaretler, hastalara moral verir, sevgi ve dostluğu pekiştirir. Allah'ın rızasına vesile olur. Bu sebeple hastaları unutmayalım, onları garip bırakmayalım. Mutlaka ziyaret edelim. İhtiyaçları varsa yardım edelim. Bu, insani ve İslami bir görevdir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 17:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?