2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

AKP ilçe kongreleri tamamlandı

AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, AK Parti'ye yakışır bir şekilde ve beraberlik içerisinde kongreleri tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, ilçe kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi.

Şaban Çelik, "AK Parti Merkez İlçe ile Akçakent hariç tüm ilçelerimizin kongreleri tamamlandı. Merkez ilçede şahsıma gösterilen teveccühten dolayı tüm partili arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kongre sürecinde gerek mesajları ile gerekse katılarak bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a, bakanlarımıza, merkez karar yürütme kuruluna, milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Halim Çakır ile ilçe ve belde belediye başkanlarına, partililerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kongre sürecinde kendisini telefonla arayarak tebrik eden Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman ve eski milletvekili Hacı Turan'a da teşekkür eden Başkan Çelik, "Merkez ilçenin yanı sıra ilçelerimizden Çiçekdağı'nda Hüseyin Yıldız, Akpınar'da Ali Doğan, Boztepe'de Levent Altuntaş, Kaman'da Yakup Eğri ve Mucur'da Hüseyin Güngör arkadaşlarımız kongrelerde tekrar başkan seçildiler. Akçakent ilçemizin kongresi yapılmadı ve burada atama ile başkan seçilecek" dedi.
Başkan Çelik, kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirirken, birlikteliğin belediye seçimlerinde de süreceğine inandığını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:42:42
Güncelleme :5 Kasım 2008 Çarşamba 15:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?