4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

AKP Kongresi 2. kez iptal

AK Parti Kırşehir 3. Olağan İl Kongresi ikinci defa iptal edildi.

Bugün yapılacak olan kongre için gelen merkez il, 7 ilçe teşkilatı başkanı ve delegeler, ikinci defa elleri boş döndü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı'nın 17 Temmuz'da aldığı erteleme kararına, tek listede mutabık kalınmaması ve genel merkezin tek liste olmasını istemesine rağmen farklı adayların çıkmasının sebep olduğu öne sürüldü.

Öte yandan, erteleme kararının Kırşehir AK Parti İl Teşkilatı'na bugün ulaşması sonucu kongrenin yapılacağı Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu önünde yoğunluk oluştu. Erteleme kararını AK Parti Kırşehir İl Başkanı Neşet Aydın aktarırken, kongrenin ertelenmesi üzerine ilçelerine geri dönen delegeler daha erken açıklama yapılmamasına tepki gösterdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kıvırcık IP: 78.160.66.xxx Tarih : 19.07.2009 13:13:56

İHA . olayı nekadar objektif veriyor  bilmiyorum bir  tesadüf üzerine  orada  bulundum olayın bu kadar oldugunu sanmıyorum  genel merkez tek listede istedigi insan, babasının oglu degil çalışmak isteyen herkezle çalışır yeterki vizyonu kriterleri uysun  tanımadıgım bir çok insan vardı kızgın ,öfkeli ve o kadar bilinmeyen şeyleri anlatıyorlardır; örnegin: Ak parti il teşkilatının daha önceki dönemde 150.000 tl borcu oldugu bu borcun yeni gelecek yönetim tarafından hesabı sorulacagı ; yeni  gelecek  il başkanının gidenlerle uyumlu olmasının istendiği, fakat ilçelerin gelecek bşk 'nın  ilçeler tarafında seçilmesi gerektini istedikleri için çıkan aday ve adaylarının daha önceki yönetim ve belediye bşk tarafından istenmedigi ilçelerin adayının çıkmaması için genel merkeze baskı yapıldıgı söyleniyor vs vs... dedikodu mu gerçekmi  bilimmiyor.Karaman  millet vekili sayın kabakcının kendi  bölgesinde destekledigi adayların kaybettiği Kırşehir  için  neden bu kadar ugraştıgı soruları soruluyor. anlayacagınız  dedikodu çok  saygılarımla.