4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

AKP milletvekili Arslan'ın ziyareti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman İlçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
 
Kaman Belediye Başkanı Turgut Arslan ile birlikte Kaman Ticaret Odası Başkanı Yaşar Giziroğlu'na ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Arslan, milletvekili olarak ne siyasi, ne de yöre ayrımı yapmaksızın Kırşehir'e hizmet ettiklerini belirterek, "AK Partili milletvekili olarak kimsenin dinine, diline, siyasi görüşüne ve yöresine bakmadan hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Çünkü, aldığımız terbiye bunu gösteriyor ve birliği, beraberliği en süt seviyede tutuyoruz. Kaman İlçemize de bu anlamda hizmet etmek benim için büyük mutluluk.
Kaman, Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini bizim hükümetimiz döneminde görmüştür. Eğitim, kültür, turizm ve ekonomi yönüyle Kaman, yılların ihmali üzerine bölgesinde zamanla güçsüzleştirilmiştir. Ancak, son 3-4 yıl içerisinde kabuğunu kırmış ve Kırşehir ile birlikte ayağa kalkmış ve modern bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. Kaman Organize Sanayi Bölgesi'ne talepler her geçen gün talep artmaktadır. İnşallah Kaman Ticaret Odası ile birlikte hazırlanacak projelerle Organize Sanayi Bölgemizi bölgenin en önemli sanayi bölgesi haline getireceğiz. Çünkü, öncelikli olarak Ticaret Odası Başkanı Yaşar Giziroğlu olmak üzere tüm üyelerinin iyi niyetli, çalışkan ve vizyon sahibi olduğunu görüyor ve mutlu oluyoruz" dedi.
 
Kaman TSO Başkanı Yaşar Giziroğlu, oda olarak hiçbir siyasi oluşumun içerisinde olmadıklarını ve bundan sonra da olmayacaklarını belirterek, "Kaman Ticaret Odası olarak 8 yıllık hizmet süremizde, tarihi hizmetlerin altına imza attık. İlçemizin gelişip güzelleşmesi için üyelerimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öncelikle kendi binamızı yeniledik ve adeta meyhane haline gelen binamızı modern ve bu ilçeye yakışır bir hale getirdik. Bugüne kadar okullarımıza, öğrencilerimize, fakirimize ve en önemlisi gerçek ihtiyaç sahiplerine önemli ölçüde maddi ve manevi destekler verdik. Üyelerimizle birlikte yaptığımız hizmetlerde kesinlikle şov peşinde değiliz ve hiçbir arkadaşımızın siyasi beklentisi yok" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 11:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?