2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

AKP'de değerlendirme toplantısı

AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından geçen bir yıllık süreyi değerlendirdi.

AK Parti İl binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bülbül ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti iktidarı ile Kırşehir'in kalkınma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve Cumhuriyet tarihin en yüksek oranda yatırımını aldığını belirtti.

Bahçeci, "22 Temmuz 2007 seçimlerinin ardından tam 1 yıl geçti. 22 Temmuz seçimleri ile birlikte oy oranımızı artırarak yüzde 45'lere çıkarttık. Teşkilatımız uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kırşehir, beklenen birlik ve beraberliğe kavuştu. Teşkilat olarak birlikteliğimizi sürdürüyor ve memleketimize hizmet ediyoruz. Amacımız, hizmetleri artırmak ve yapılacak hizmetlere zemin hazırlamaktır. Kırşehir'de bir değişim yaşanıyor ve bu değişim süreci hızla sürüyor. Bu değişimle birlikte Kırşehir çok önemli bir noktaya gelecek. Bunun önemli ve olumlu sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Kırşehir adeta Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu" dedi.

Milletvekillerinin ve teşkilat mensuplarının uyum içerisinde çalıştığını kaydeden Bahçeci, "Milletvekillerimiz Sayın Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, uyum içerisinde çalışıyorlar ve Kırşehirimize hizmet etmek için gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Her iki vekilimizde Kırşehir için bir şans. Kırşehir eğitim, sağlık, ekonomi, sanayi, kültür ve turizm yönüyle Anadolu'nun parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" diye konuştu.

Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi, Polis Meslek Yüksekokulu, Organize Sanayi Bölgesi ile sağlık, eğitim, spor, turizm yatırımlarıyla ilgili de detaylı bilgiler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 14:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nebi urtekin IP: 88.226.67.xxx Tarih : 24.07.2008 23:58:17

Bırakın kardeşim akp gerçeğini eğer akp göründüğü gibi işler yapmış olsaidi bugün KIRŞEHİR'in milletvekiliğ sayısı 2 ye düşmez 4 e çıkardı bu yalanlarınızla nereye varacaksınız bilemiyorum bugün itibariyle KIRŞEHİR'in nüfüsu 99900 dür neden daha fazla artmamışda eksilmiş çünkü akp kırşehirde geleceğe yönelik bir yatırım yapmamışdırda ondan sevgilerimle