4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

AKP'den tanışma ziyareti

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı, yeni göreve gelmeleri nedeniyle yaptıkları kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, beraberindeki il başkan yardımcıları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şuayip Soysal ve merkez ilçe başkan yardımcıları ile birlikte Kırşehir Valisi M. Ufuk Erden'i ziyaret etti.

Vali Erden'in Kırşehir'e atanmasından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirten Muzaffer Aslan, "Sizin gibi başarılı ve tecrübeli bir devlet adamının Kırşehir'e vali olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kırşehir'in daha iyi bir yerde olması için çalışacağınızdan şüphemiz bulunmamaktadır. Yeni ekibimiz ile ilk ziyaretimizi size gerçekleştirmekten de ayrıca onur duymaktayız. Bir ay önce göreve gelmiş bulunmaktayız. Kırşehir'in daha iyi olabilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Vali Erden de, hukukçu bir siyasetçinin bulunduğu partiye çok şey katacağını söyleyerek, "Kırşehir insanın sıcaklığı ve kültürüne sahip çıkmış olması bizleri rahatlatmıştır. Türkiye'nin her bir toprağında bulunmak her zaman bizim için bir görevdir. Size ve ekibinize yeni görevinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve beraberindekiler, adaha sonra Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ü ziyaret etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 11:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?