8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Akpınar MYO törenle açıldı

AKPINAR MYO TÖRENLE AÇILDI

Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Akpınar Yerleşkesi eğitim- öğretim binası törenle açıldı.

Törene, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler ile Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman, yüksekokulların sanayiye yönelik ara eleman yetiştirmedeki önemine değinerek, "Üniversitemiz, yeni yerleşkesiyle ve alt yapısıyla günden güne büyüyor. Üniversitelerin birbirleri ile olan yarışmalarında, fiziki alanda gelişmeleri büyük önem taşıyor" dedi.

Törende Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Rektör Salman'a ve emeği geçenlere plaket verdi. Meslek Yüksekokulu Akpınar Yerleşkesi açılış töreninde kurdeleyi kesmek üzere Kırşehir Valisi M. Ufuk Erden, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Selahattin Salman, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkanile birlikte Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler ile Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan hazır bulundu.

80 öğrencinin eğitim göreceği binalar hayırseverler ve belediyenin desteği ile yapıldı.

AKPINAR MYO TÖRENLE AÇILDI
AKPINAR MYO TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 15:27:00
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 14:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?