7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Akpınar'a iki yeni bina

AKPINAR'A İKİ YENİ BİNA

Kırşehir'in Akpınar İlçesine yeni Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası yapıldı.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan'ın çabaları neticesinde Akpınar'da eksikliği yıllardır hissedilen, yapımına 2006 yılı sonunda başlanan Hükümet Konağı ve 2008 yılı sonlarında başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının yapım işi tamamlanarak hizmete girdi.

Hizmet kalitesinin artması için kamu binalarının fiziki olarak tam donanımlı ve yeterli olmaları gerektiğini kaydeden Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan, "Halkımızın bizlere olan güveni ve teveccühlerini boşa çıkarmamak adına Kırşehir ve ilçelerimiz için her türlü çalışmayı ve gayreti sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti hükümetinin görev yaptığı 2002 yılından bu yana Kırşehir merkezinde ve ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren vekiller, "Yapımı hızla devam eden 300 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatı, Adliye Sarayı inşaatı, Kırşehir-Ortaköy arasındaki duble yol çalışmaları, Üniversite inşaatlarımız, Toplu Konut çalışmalarımız bunlara birer örnek teşkil edecektir. AK Parti hükümetleri döneminde ilimiz ve ilçelerimiz adeta birer şantiye görünümü almış ve Kırşehir AK Parti iktidarıyla birlikte adeta yeniden inşa edilmiştir" şeklinde konuştu.

1987 yılında ilçe olan ve Kırşehir'in giriş kapısı konumunda bulunan Akpınar'da kamu hizmet binalarının yetersiz olduğunu vurgulayan vekiller, "Bu sorunun giderilmesi amacıyla yaptığımız çalışmalar neticesinden yaklaşık 1 milyon 500 bin TL'ye mal olan Akpınar Hükümet Konağı ve yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları tamamlanarak Akpınar halkımızın hizmetine girmiştir. Hizmete giren yeni binalarımızda Akpınar halkımızın daha kaliteli ve şeffaf bir hizmet alacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AKPINAR'A İKİ YENİ BİNA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:47:00
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 13:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abuzer zındık IP: 212.174.188.xxx Tarih : 2.02.2010 09:53:45

Kardeşim kamu binası yapıyoruz diyorsunuz, alt katı hizmet binası üst katların tamamı lojman yapılıyor.... Kime hizmet bu emniyet binası şimdi?