2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

AKP'li Çalışkan basınla buluştu

AK Partili Milletvekili Abdullah Çalışkan, 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesinde Kırşehir'de partisinin ve kamuoyunun nabzını yakından takip ederek, istişarelere devam ediyor.

Kırşehir'de kamuoyunun ve partisinin nabzını tutan Abdullah Çalışkan, halk arasında taktir toplayan istişarelerine devam ediyor.

Belediye başkan adayını belirleme sürecinde, Kırşehir halkının görüş ve düşüncelerine önem verdiklerinin göstergesi olarak ilk önce ilde bulunan sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Çalışkan, yaklaşık bir hafta içerisinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, esnaf temsilcileri, şehrin ileri gelen iş adamları, kamu kuruluşlarının amir ve müdürleri ve son olarak basın mensupları ile bir araya geldi.

Terme Otel'de düzenlenen istişare toplantısı sırasında katılımcılara anket formu da dağıtan Milletvekili Çalışkan, anketlerde il genel meclisi, belediye meclisi ve belediye başkanı adayı noktasında Kırşehir halkının düşüncelerine yer verdi. Milletvekili Çalışkan, basın mensupları ile yaptığı istişare toplantısında hem Temmuz 2007 seçimleri sonrasında hem de 2002 seçimleri sonrasında Milletvekili Mikail Arslan ve kendisinin hizmetlerini slayt eşliğinde anlatırken, hükümetin icraatlarına yönelikte bilgiler verdi.

Milletvekili Çalışkan, istişarede ayrıca, basın mensuplarının yerel seçimler öncesinde görüş ve düşüncelerini, adaylar konusunda önerilerini kabul etti. Çalışkan, Kırşehir'in yönetiminde söz sahibi olacak kişinin belirlenmesinde, halka gitmeyi uygun gördüklerini ve ilkeli, seviyeli, vizyonlu, şehre sürekli bir şeyler katan belediye başkanını aradıklarını söyleyerek, "Yaptığımız istişare toplantılarında 300'e yakın form hazırlayıp anket yaptık. Bu anketlerden çıkacak sonuçlar bizim için son derece önemli. Halkımız mevcut belediye başkanımız ve yeni adaylarla ilgili neler düşünüyor. Bunları bu anketlerde göreceğiz. İnşallah hep birlikte ve el ele bu şehri en iyi şekilde yönetecek ve hizmet edecek kişiyi belirleyeceğiz" dedi.

Yapılan istişare toplantısının ardından Milletvekili Çalışkan ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 13:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?