8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

AKP'li kadınlar gönüllerince eğlendi

AK PARTİLİ KADINLAR KENDİ GÜNLERİNDE EĞLENDİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bir program düzenlenerek, kadınların gönüllerince eğlenmesi sağlandı.

Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde tertiplenen programa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Banu Köksal Veyisoğlu, Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Av. Banu Köksal Veyisoğlu, kadınların toplum içerisindeki önemine işaret ederek, "Kadınlar siyaset içerisinde emin adımlarla yürüyor. Günümüzde artık kadınlarımız siyasette olmazsa olmaz hale gelmiştir" dedi.

Kadınların toplum içerisindeki yerinin giderek değiştiğini hatırlatan Kadın Kolları Başkanı Av. Banu Veyisoğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarımızın önemini bir kez daha vurgulamak için böyle bir organize yaptık. Kadınlarımız hiç olmazsa bugün sıkıntılarını, dertlerini, koşuşturmalarını bir an olsun bir kenara bırakarak gönüllerince eğlensinler istedik. Kadınlarımız artık ekonomiye yön vermekte ve aile ekonomilerine katkıda bulunmaktadırlar. Bilinçli bir toplum için bilinçli kadın şarttır" şeklinde konuştu.

Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki eğlence programında çeşitli çekilişler yapılırken, kadınlar gönüllerince eğlenmesi sağladı.

AK PARTİLİ KADINLAR KENDİ GÜNLERİNDE EĞLENDİ
AK PARTİLİ KADINLAR KENDİ GÜNLERİNDE EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 12:12:01
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?