4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

AKP'li vekilden Erdoğan'a teşekkür

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, 22. düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalara katılan Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, “Kırşehir tarihinde bir ilke daha imza atıldı” dedi.

Bir açıklama yayınlayan Abdullah Çalışkan, Kırşehir tarihinde bir ilke imza atıldığını belirterek, "22. Ahilik Haftası kutlamalarına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması Kırşehir'in Türkiye ve dünyaya tanıtımında önemli bir rol oynamıştır. Başbakanımızın Kırşehir'imizdeki Ahilik Haftası etkinliklerinden ve devamındaki programlardan memnun kaldığını ve batıdan türediği sanılan birçok kavramın aslında 800 sene evvel Ahilik Teşkilatı'nca üretilmiş ve başarıyla uygulanmış olduğunu belirtti. Başbakanımız programlarında her fırsatta kamuoyuna Ahilikle ilgili mesajlar veriyor” dedi.

22. Ahilik Haftası kutlamalarına ulusal ve yerel medya kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiğini de ifade eden Çalışkan, 10 ulusal televizyon kanalının ve haber ajanslarının kutlamaları Türkiye'ye ve dünyaya canlı yayınladığını, 29 adet ulusal kanalın kutlamaları ana haber bültenlerinde yayınladığını kaydetti.

Geçmişte Kırşehir'in hiç bu kadar gündeme getirilmediğini ve bu kadar tanıtılmadığını ifade eden Çalışkan, “Kutlamalarda emeği geçenlere, kutlamaları ve Kırşehir'i haber yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına, bizleri kırmayarak ilimizi onurlandıran Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 15:30:20
Güncelleme :5 Kasım 2009 Perşembe 15:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?