7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Aktivite merkezi 2. yılını kutladı

KIRŞEHİR KADIN AKTİVİTE MERKEZİ 2. YILINI KUTLADI

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kadın Aktivite Merkezi 2. yılını büyük bir coşku ile kutladı.

Düzenlenen programa Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve eşi Zerrin Bahçeci, Başkan Yardımcısı Duran Atasoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Çalışır ile çok sayıda Kadın Aktivite Merkezi kursiyeri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Çalışır; Kadın Aktivite Merkezi'nin 2. kuruluş yıldönümünde Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de desteği ile yaklaşık bin 400 kişiye bağlama, gitar ve bilgisayar gibi pek çok dalda hizmet verildiğini belirtti.

Halil Çalışır'ın konuşmasının ardından Zerrin Bahçeci tarafından Kadın Aktivite Merkezi 2. yıl dönümü için hazırlanan pasta kesildi.

Pasta kesiminden sonra konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de şunları söyledi:

"Kırşehir'de bizim bayanlara aktivite sağlayabilmek için önümüzdeki yıllarda hedefimiz aktivite merkezimizi daha güzel bir mekanda özellikle meslek eğitim kursları açısından çok farklı ve aynı zamanda üretim yapabilen, el emeği ile bir şeyler üretebilen bir merkez haline getirebilmektir. Hep birlikte Kırşehir'i Anadolu'nun parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Yeni istihdam alanları ile sosyal tesis ve alanları ile çok güzel bir Kırşehir oluşturmak en büyük hedefimizdir ve Kadın Aktivite Merkezi'nin kuruluşunun 2.ci yılının hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından Kadın Aktivite Merkezi gitar ve bağlama kursiyerleri tarafından mini konser verildi. Bayanların kendi el emeği olan ikramların sunulması ile program sona erdi.

KIRŞEHİR KADIN AKTİVİTE MERKEZİ 2. YILINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 15:13:05
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 16:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?