6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Alkollü sürücülere göz açtırılmıyor

Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şubesi ekipleri, karayolu üzerinde alkollü olarak seyir eden sürücüyü yakalayarak ehliyetine el koydu.

Edinilen bilgiye göre, alkol alarak 38 PH 364 plakalı otomobili ile Kayseri istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Halil Şener isimli sürücü, karayolunda seyir eden diğer sürücülerin 155 polis hattına bilgi vermesi ile yakalandı. Bölge Trafik ekiplerince Boztepe Yol Kavşağında yakalanan sürücü Halil Şener'in yapılan alkol testinde 170 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Alkollü sürücünün ehliyetine el konurken, otomobili de trafikten men edildi.

Vatandaşların duyarlı davranması ile trafikte yaşanabilecek olumsuz olayların önüne geçildiğini kaydeden Emniyet Müdürü Ahmet Türker, "Özellikle son dönemde trafik ekiplerimizce alkollü sürücüler üzerinde uygulamaya hız verdik. Bu anlamda vatandaşlarımızın ihbarları son derece önemli. Trafikte istenmeyen olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve alkollü sürücü yada aşırı hız yapan sürücüleri 155 polis hattına bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 13:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?