7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Alt yapı çalışmaları sürüyor

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Kervansaray mahallesine başlangıç olarak 6 kilometre kanalizasyon hattı döşeyen Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede altyapı sorunlarını tamamlıyor.

Kırşehir Belediyesi, Kervansaray mahallesindeki kanalizasyon sorununu yeni kanalizasyon hattı döşeyerek gideriyor. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gece gündüz demeden imkanları ölçüsünde su, yol, kanalizasyon ve çevre temizliği gibi hayati hizmetleri devamlı takip ettiklerini belirterek, hizmet standartlarını her geçen gün yükselttikleri kaydetti.

Belediye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bahçeci, "Daha önce belediye tarafından bu bölgenin kanalizasyon ana kollektör şebeke hattı ve şebeke güzergahının kotları ve koordinatları alındı. Bu kodlara göre belediye ekipmanlarıyla şebeke çalışması en kısa sürede bitirilecek. Şu ana kadar Kervansaray mahallesine 7.5 kilometre kanalizasyon hattı döşendi. Kervansaray mahallesinde kanalizasyon hattı çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 12:00:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 12:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?