7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Altın kemer Kırşehir'e geldi

ALTIN KEMER KIRŞEHİR'E GELDİ

Muay Thaı Federasyonu Temsilcisi Yılmaz Dönmez'in organize ettiği şampiyonaya 67 kiloda katılan Kırşehirli Gürkan Kaya, altın kemeri Kırşehir'e getirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile Tarsus'ta düzenlenen şampiyonaya Kırşehir Belediyesi adına 67 kiloda katılan Gürkan Kaya, altın kemer kazanarak kendisine emek veren antrenörlerine ve spor severlere mutluluk yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Tarsus'ta düzenlenen şampiyonaya antrenörü Osman Çevik ile birlikte katılan Gürkan Kaya üstün başarı göstererek altın kemerin sahibi oldu. Antrenör Osman Çevik nezaretinde müsabakalara çıkan Kaya Kırşehirli sporseverleri mutlu ederken, kendisine emek veren hocalarına teşekkür etti.

Antrenör Osman Çevik ise, çok çalıştıklarını belirterek, "Şampiyonaya birlikte çok emek verdik. Gürkan Kaya Kırşehirlilerin gururudur. Bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve yardımcılarına çok teşekkür ediyoruz. Bu altın kemeri onların sayesinde kazandık" dedi.

Antrenörü Osman Çevik ile birlikte Kırşehir'deki çalışmalarına devam eden Gürkan Kaya, aldığı kupalar ve altın kemer ile birlikte objektiflere poz verdi.

ALTIN KEMER KIRŞEHİR'E GELDİ
ALTIN KEMER KIRŞEHİR'E GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 12:34:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 12:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?