8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Altyapı sorunu çözüme kavuşuyor

KIRŞEHİR'DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Kırşehir Belediyesi şehrin altyapısını yeniden rehabilite ederek, altyapı sorunlarının çözülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2010 yılı için belirlenen plan kapsamında, çeşitli bölgelerde başlattığı altyapı çalışmaları ile Kırşehir'in yıllardır ihmal edilmiş olan altyapısını yeniden rehabilite çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Yenice Mahallesi'nde de Yağmur Suyu Drenaj hattı çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehrin altyapısının yıllardır ihmal edildiğinin altını çizerek, "Bizler altyapı hizmeti gitmemiş bölge bırakmayacağız. 2010 yılı Fen İşleri Müdürlüğü'nün belirlediği plan dahilinde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak öncelikli sorunlar başta olmak üzere şehrimizin bütün sorunlarını çözme arzusu içerisindeyiz. Şehir trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Pazar Yeri, Eski Sanayi Camii Kavşağı ve Yenice Mahallesi'nin kesiştiği kısımda yağmur sularının birikmesiyle zor anlar yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

Bu bölgedeki yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını yaparak, 300'lük korige borularla 1,5 kilometrelik Kılıçözü Deresi'ne kadar bir hat döşendiğini de hatırlatan Bahçeci, "Özellikle yağışlı havalarda kaldırımda yürümenin bile zorlaştığı bölgede yaptığımız bu çalışmalar ile sorunları çözdük" şeklinde konuştu.

KIRŞEHİR'DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
KIRŞEHİR'DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:27:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?