8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Amatör kulüplere başkan desteği

BAHÇECİ'DEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) bağlı 11 kulübe, istekleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda alınan malzemeleri törenle teslim etti.

Düzenlenen malzeme teslim törenine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin yanı sıra Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Müfit Göçen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir, Türkiye Futbol Federasyonu Kırşehir Temsilcisi Murat Atasoy, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Mehmet Şahin ile amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.

Malzeme teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, amatör spor kulüplerinin ilimiz gençlerinden oluşması ve gençlerimizin yanlış işlerle uğraşmasını önlemesi nedeni ile oldukça önemli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Bahçeci, “Amatör spor kulüpleri faaliyetlerine devam ediyor, bizlerde belediye olarak onlara yardım etmeye devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerini tamamına yakın bir kısmı kulüp başkanlarının, futbolcularının ferdi gayretleri ile mücadele ettikleri bir lig. Bizlerde belediye olarak amatör spor kulüplerine destekte bulunmak ve onları unutmadığımızı göstermek için ihtiyaçları doğrultusunda tespit edilen malzemeleri alarak kulüp başkanlarına teslim edeceğiz.” dedi. Malzemeleri alırken kaliteli ve uzun süre kullanılabilir olmasına özen gösterdikleri söyleyen Bahçeci, “ihtiyaç duyulan malzemelerin kaliteli olmasına dikkat ettik. Kulüplerin ayakta kalması, yaşaması herkesin ortak gayreti ile oluyor.” şeklinde konuştu. Bütün amatör spor kulüplerine başarılar dileyen Bahçeci, yardımların devam edeceğini ifade etti.

Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Müfit Göçen de konuşmasında, Sporun ne kadar önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, “Biz başkanımıza teşekkür borçluyuz. Kendisi ihtiyaç olarak belirlenen malzemelerin en kalitelisini temin etti. Şuan kendilerinin bu destek ışığında her mahalleye semt sahaları yapılması konusunda girişimleri ve çalışmaları var. Kırşehir her tarafında spor yapılabilecek alanlara sahip. İsmi gibi şirin ve yeşil bir il olma yolunda ilerliyor. Bu malzemelerin temini konusunda Belediye Başkanımız başta olmak üzere Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Mehmet Şahin'e ve Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların arından 11 amatör spor kulübü başkanına malzemeler teslim edildi. Belediye önünde hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 11 spor kulübüne malzeme teslim töreni sona erdi.

BAHÇECİ'DEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 18:19:01
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 19:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?