7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Ankara'da Kırşehir rüzgarı esti

ANKARA'DA KIRŞEHİR RÜZGARI ESTİ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu, 4. olağan kongresini Devlet Su İşleri lokalinde gerçekleştirerek, Ankara'da Kırşehir rüzgarı estirdi.

Kongreye, Ankara'da yaşayan çok sayıda Kırşehirli katılırken, Genel Başkan Hilmi Gökçınar'ın daveti ile Sayıştay Başkanı Dr. Recai Akyel, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Aslan, Metin Çobanoğlu, Abdullah Çalışkan, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Eski Vali Lütfullah Bilgin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Baba, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Salih Çelik, Federasyonun Kurucusu M. Ali Alan ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin açılış konuşması yapan Genel Başkan Hilmi Gökçınar, söz verdikleri konuların hepsini yaptıklarını belirterek, iki yılda 105 faaliyet yaptıklarını üç ayda bir dergi ile iletişimi gündemde tuttuklarını söyledi. Gökçınar, büyük çapta 40 kişilik yönetim kurulunun aidatları ile ayakta durduklarını da hatırlatarak, "Büyüklerimiz zaman zaman bizim kapımızı çalıp neler yapabileceklerini soruyorlar. İnsanımız samimiyete sahip çıkıyor. Bizim yüreğimiz herkese açık. Fitne faseta imkan vermiyoruz. Bu durumda da şükür işlerimiz rast gidiyor. Biz yanlış yaparsak ikaz edin, doğruyu yaparsak destek verin. Biz bu güne kadar Ankara'da yaptığımız çalışmalarla sinerji ürettik" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Gökçınar, 184 oyla tekrar başkan seçildi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'de konuşmasında, federasyonun birlik beraberliği sağlamakta başarılı olduğunu söyleyerek, "Büyük projelere küçük adımlarla başlanır. Federasyon yetkilileri tebrik ediyorum. Başkent Ankara'da 50 dernekle birlikte birlik beraberliği tesis etmişler. Sevgi yumağı halinde hizmet üretiyorlar. Aralarına fitne fesadı da almıyorlar. Ahi Evran'ın torunlarına da bu yakışır" şeklinde konuştu.

ANKARA'DA KIRŞEHİR RÜZGARI ESTİ
ANKARA'DA KIRŞEHİR RÜZGARI ESTİ
ANKARA'DA KIRŞEHİR RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 17:58:02
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 18:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?