7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Arteks İnşaat buluşturdu

KIRŞEHİRLİLER ARTEKS İNŞAATIN İFTARINDA BİRARAYA GELDİ

Kırşehir'in ilk 5 yıldızlı termal otelini inşa eden Arteks İnşaat Ramazan Ayı sebebi ile Grand Terme Otelde bir iftar yemeği vererek tüm Kırşehirli yöneticileri bir araya getirdi.

Grand Terme Oteldeki iftar yemeğine, Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Arteks İnşaat ortaklarından Oğuz Altın ve Erkan Malkoç, Kırşehir Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kapıda, Arteks İnşaat ortaklarından Oğuz Altın tarafından karşılanan davetliler, havuzlu bahçede verilen yemeğe geçti. Ramazan ayına mahsus alaturka müziklerin çalındığı iftar yemeği kalabalık bir ortamda ve geniş katılımla gerçekleşti. Tüm davetlilerle birebir ilgilenen Erkan Malkoç ve Oğuz Altın Kırşehirli olarak Kırşehir' hizmet etmekten çok memnun olduklarını söylediler.

Yemekte sohbet etme fırsatı bulan yöneticiler ve Kırşehir'in ileri gelenleri, projeler hakkında bilgi alış verişi yaptılar. Yemekten sonra davetlileri uğurlayan Arteks İnşaat yetkilileri gerçekleştirdikleri iftar yemeğinin amacına ulaştığını ve herkesi bir araya toplamayı başardıklarını belirttiler.

KIRŞEHİRLİLER ARTEKS İNŞAATIN İFTARINDA BİRARAYA GELDİ
KIRŞEHİRLİLER ARTEKS İNŞAATIN İFTARINDA BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 16:26:00
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?