7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Asfalt çalışmaları sürüyor

KIRŞEHİR'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan sathi kaplama ve asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çalışmaların yapılması için en uygun hava şartları ve en uygun dönem içinde olduklarını söyledi.

Bu çalışmaların özellikle kenar mahallelerde ağırlık kazandığını ve çeşitli noktalarda devam ettiğini ifade eden Bahçeci, her yönüyle güzel olan Kırşehir'e daha güzel yollar kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Sathi kaplama ve asfalt çalışmalarının sezon boyunca devam edeceğinden bahseden Bahçeci, Kırşehir'in bazı noktalarında doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yapımının da hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Bahçeci sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hemşerilerimize en iyi hizmeti hızlı bir biçimde sunmak için çabalıyoruz. Doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yollara asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Program dahilinde olan tüm yollarımızın asfaltını tamamlayacağız. Çalışmalarımıza bütün Kırşehirliler büyük destek veriyor. Vatandaşlarımızın bizlere olan desteklerini gördükçe bizlerin de çalışma azmi artmakta, hizmetin en iyisini vermeye gayret etmekteyiz."

Çalışmalar kapsamında Kervansaray Mahallesi'ne yaklaşık 2 bin ton asfalt döküldüğünü belirten Bahçeci, "Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz gibi kenar mahallelerden hizmete başlayarak Ramazan ayı içerisinde Kervansaray Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımız program dahilinde yürümektedir. Kervansaray Mahallesi'nde de asfalt çalışmamız yaklaşık 10 gün sürecek. İnşallah en kısa zaman içerisinde hedefimiz olan çağdaş, modern ve yaşanılabilir bir Kırşehir'e hep birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

KIRŞEHİR'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
KIRŞEHİR'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:19:04
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 15:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?