7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Asfalt çalışmaları tam gaz

Kırşehir Belediyesi, şehir sınırları içindeki tüm yolların yapım, onarım ve asfalt serimi ile ilgili çalışmalarına Şehit Nevzat Aslan Bulvarı güzergahında devam ediyor.

Asfaltlama çalışmaları hakkında açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Pazar Yeri girişinden başlayıp Neşet Ertaş Bulvarı ile devam edeceğini, Kırşehir için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini ve Kırşehir’in çehresini değiştiren çalışmaları birer birer hayata geçirdiklerini söyledi.

Bahçeci, Belediye çalışmalarını bizzat takip ettiklerini ifade ederek, “Pazar Yeri girişinden başlayıp, Neşet Ertaş Bulvarı’nı içine alarak Çukurçayır Kavşağı’na kadar olan yolda asfaltlama çalışmalarına süratli bir şekilde başladık. Halen devam eden bu çalışmalar kapsamında alt yapı ve kaldırımları biten bu güzergaha yaklaşık olarak 35 bin metrekare asfalt atmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı tamamlanan bu bölgenin, asfaltlama çalışmaları da bittikten sonra kaldırımların üzerine nitelikli ve karakterli ağaçlar dikerek çehresini değiştireceğiz” dedi.

Başkan Bahçeci, “Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler cadde, sokak ve kaldırımlarda yoğun bir çalışma sürdürüyor. 2011 yılı itibariyle bütün mahallelerde hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, asfaltlama işleminin yanı sıra caddeler, sokaklar ve okul bahçelerinde de çalışmalarını devam ediyor” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 17:36:22
Güncelleme :22 Eylül 2011 Perşembe 17:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?