4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Asfalt çalışmaları tam gaz

BELEDİYE ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kırşehir Belediyesi, başlattığı asfalt çalışmalarına Aralık ayının gelmesine rağmen devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olduğu günlerde asfalt işlemine ara vermeden devam ediyor.

Sonbahar mevsimi ile birlikte çalışma tempolarının bir hayli ivme kazandığını kaydeden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilimizin değişik sokak ve caddelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle asfalt yüzü görmemiş ve herhangi bir hizmetin uğramadığı Kervansaray Mahallesindeki sokaklar ile Şehit Mehmet Kopar Caddesi için 9 yüz ton bitümlü sıcak karışım (sıcak asfalt) üretilerek toplam 9 yüz 38 metre yol kaplaması yapıldı. Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunarak hemşerilerimizin memnuniyetini kazanmaktır" dedi.

Gerçekleştirilen her hizmetin Kırşehir için olduğunu da hatırlatan Bahçeci, "Halkımızın rahat bir yaşam sürmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz bir yandan asfaltlama çalışmalarına devam ederken diğer yandan da diğer kurumlar tarafından yapılan çalışmalar ile kazılan ancak kapatılmayan yolları da elden geçirerek şehir yaşamını olumsuz etki yapan tüm bozuk yolların bakımını da yapmaktadır. Göreve geldiğimizden beri yaptığımız birçok çalışmanın yanında asfalt çalışmalarında da bir hayli yol aldık" şeklinde konuştu.

Başkan Bahçeci, geçen sezonun bol yağışlı geçmesi nedeniyle Kırşehir'deki tüm yolların yıprandığını ve bozulduğunu kaydederek, "Biz elimizden geldiği kadar bu yolların bakımlarını tamamladık. Çünkü halkımızın şehir yaşamında çektiği sıkıntıları yakından takip ediyorum. Belediyelerin amacı halka hizmettir. İklim şartları müsaade ettiği ölçüde asfalt çalışmalarına devam eden, canla başla görevlerini yürüten ekiplerimize de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İş makinelerinin kendi mahallelerinde çalışma yaptığını gören Kervansaray Mahallesi sakinleri, yaşadıkları bölgede asfalt çalışması yapılmasını beklediklerini, toz ve çamurdan dolayı yollarda yürümekte güçlük çektiklerini belirterek başlatılan asfalt çalışması için belediye yetkililerine teşekkür etti.

BELEDİYE ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
BELEDİYE ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 17:49:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 10:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?