2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Asfalt çalışmalarına hız verildi

Kırşehir Belediye Başkanlığı tarafından, kenar mahallelerde başlatılan asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Halim Çakır, Güvercinlik mevkiinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Burada gazetecilere bir açıklamada bulunan Halim Çakır, asfaltsız mahalle kalmayacağını söyledi.

Kırşehir Belediyesi olarak asfalt sezonunu geçen hafta açtıklarını ifade eden Çakır, ilk olarak Ahi Stadyumu yanındaki dolmuş duraklarının bulunduğu alanı asfaltladıklarını kaydetti.

Çakır, “Şimdide kenar mahalle yollarının asfaltını atıyoruz. Kenar mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bundan önceki yıllarda Bağbaşı, Yenice, Saraycık, Bahçelievler, Nasuhdede, Kervansaray, Ökse ve Çukurçayır mahallelerinde asfalt çalışması yaptık. Hızırağa ve Güvercinlik mevkiinde asfalt çalışmasının startını verdik. Asfaltsız mahalle kalmayacak. Ayrıca tüm mahallelere park yapacağız. Kırşehir'i çöpten, çukurdan ve çamurdan kurtaracağız dedik, şükürler olsun ki bu sözümüzü yerine getiriyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 18:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muhammet Demir IP: 85.105.131.xxx Tarih : 27.06.2008 14:12:53

Belediye Başkanına sözüm yok. O bilemeyebilir ama asfaltlama çalışması yapılan mahallelerde bizzat şahit olduğum bir durum söz konusu, şöyle ki; Belediye personeli olanların aile, akraba ve yakınlarının evlerinin tabiri caiz ise helalarına kadar asfalt yapılırken, diğer vatandaşların en azından bahçe kapısına kadar olarak bile yapılmaması ve atlanması hangi etik ve insanlığa sığmaktadır. Bu atılan asfaltın parası kimden çıkmaktadır. Sadece belediye personelinin ve ailelerinin değil heralde.