3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Badem Pınarı faaliyete geçti

Kırşehir'in Mucur ilçesinde Bademler Şirketler Grubu bünyesinde kurulan Badem Pınarı Su Fabrikası, faaliyete geçti.

Dünyadaki en son teknolojilerinin kullanıldığını Badem Pınarı Doğal Kaynak Suyu Fabrikası hakkında açıklamalarda bulunan Bademler Şirketler Grubu Yönetimi, “Dünyada kullanılmaya başlayan en son teknoloji Kırşehir'e kuruldu. Bu yeni teknoloji, Türkiye'de bizimle birlikte sadece 5 fabrikada kullanılıyor.Fabrikamızda ultra filitrasyon sistemi var. 0,02 mikrona kadar filitrasyon yapabildiği için yeryüzündeki herhangi bir canlının, damacana suyuna geçmesine ihtimal yok. Suyun en büyük özelliği, hiçbir kimyasal özelliği ile oynamadan ve mineral yapısına el değmeden doğal su olarak tüketiciye ulaşıyor” dedi.

Fabrikada kullanılan son teknoloji makineler sayesinde, suyun kaynağından itibaren son tüketiciye hijyenik bir ortamda sunulduğunu kaydeden Bademler Şirketler Grubu Yönetimi, “Kullandığımız dolum makinesi monoblok halindedir. Ön yıkama, sıcak su ile yıkama, dezenfeksiyon kısmı ve dolum bölümü bir bütün halindedir. Üretilen makine içerisinde pozitif hava kullanıldığından, dolum esnasında herhangi bir bakteri ya da virüs bulaşma ihtimali sıfıra inmiş durumda. Yani, kaynağından itibaren tüketiciye ulaşması sürecine kadar el değmeden tamamen son teknoloji kullanılarak hijyenik koşullarda üretim yapılmaktadır” dedi.

Fabrika yapımında hiçbir kimyasal boya ya da benzeri yapı malzemesi kullanılmadığına da dikkat çeken Bademler Şirketler Grubu Yönetimi, fabrikanın yapımında Bademler'in kendi imalatı olan taş kullanıldığı ve bu nedenle de son derece sağlıklı ve hijyenik su üretiminin yapıldığını kaydetti.Fabrikanın faaliyete geçmesi ile birlikte, çok yoğun bir şekilde bayilik isteyen firmaların olduğunu kaydeden Bademler Şirketler Grubu Yönetimi, müracaat eden firmalarla görüşüldüğünü kaydetti.

Suyun üretime geçtiği andan itibaren taleplerin beklenenin üzerinde olduğu vurgulanırken, suyun içiminin son derece güzel ve rahat olduğu da ifade edildi. Badem Pınarı suyunun AB standartlarına uygun üretim ve mineral yapısı ile uygunluğunun kanıtlandığı da belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?