7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Bahçeci'den kutlama mesajı

BAŞKAN BAHÇECİ'DEN TYSD AÇIKLAMASI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türkiye Yardımseverler Derneği'nin kuruluşunun 82.yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayınlayarak, derneğin toplum sorumluluğunun en güzel örneğini teşkil ettiğini belirtti.

Başkan Bahçeci mesajında, büyük Atatürk'ün direktifleriyle kurulan ve kurulduğu günkü azim, inanç ve coşkusunu kaybetmeden sürdüren Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin toplum sorumluluğunun en güzel örneğini teşkil ettiğini söyledi.

Bahçeci, gönüllü bir kuruluş olmasının yanı sıra, "Türk insanının, sosyal yaşamda neler yapabileceğinin de en iyi göstergesi olan derneğin, çalışmaları oldukça önemlidir. 1928 yılında Türkiye Yardım Sevenler Derneği hayata geçirilmiş ve günümüzün sosyal politikalarını oluşturan, çağdaş ilkelerin yer aldığı dernek tüzüğü 82 yıl önce kabul edildi. 1940 yılında kamu yararına çalışan bir dernek olma hüviyetine bürünen dernek, bu statüsünü halen korumaya devam etmektedir. Yardım sever halkımızın da desteği, derneğe olan güveni ile ayakta dimdik duran dernek 82. yılına başarı ile ulaşmıştır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 13:10:05
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 15:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?