7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Bahçeci'ye teşekkür

KIRŞEHİR BEYDAY-DER BAŞKANI AVKAPAN'DAN BAHÇECİ'YE TEŞEKKÜR

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Avkapan, Kırşehir Belediyesi'nin önemli arterlerdeki 2 yüz noktada yaptığı standartlara uygun "özürlü rampaları" sayesinde artık kendi başlarına dışarıya çıkabildiklerini belirterek, uygulamaya hayata geçiren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür etti.

Kırşehir'de yaşayan engelli vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi'nin önemli arterlerdeki 2 yüz noktada yaptığı standartlara uygun "özürlü rampaları" sayesinde artık kendi başlarına dışarıya çıkabiliyor. Kırşehir Belediyesi, bu örnek uygulamasını 2010 yılı sonunda tüm Kırşehir'de yaygınlaştırmayı planlanıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Avkapan, "Gerçekleştirilen uygulama bizler için çok sevindirici. Bu bizim büyük bir arzumuzdu. Belediye, büyük bir özveriyle çalışarak süratli bir şekilde bu projeyi hayata geçirdi. En büyük problemlerimizden biri kaldırımlara iniş ve çıkışlar ve karşıdan karşıya geçişlerdi" dedi.

Artık tüm engelliler kimsenin yardımı olmadan rahatlıkla yürüyebildiğini hatırlatan Avkapan, "Çünkü sürekli olarak engellilere sahip çıkan genç bir belediye başkanı var. Şuana kadar desteğini hiç esiremedi ve bütün platformlarda engelli vatandaşlarımıza sahip çıktığını gösterdi. Bunun için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye çok teşekkür ediyoruz. Her yer çok güzel olmuş. Umarım bu çalışmalar ülkemizdeki diğer belediyelere de örnek olur" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 17:12:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 19:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?