8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Bakan Çiçek Kırşehir'de

BAKAN CEMİL ÇİÇEK KIRŞEHİR'DE

Kırşehir'e bir dizi ziyaret ve açılış için gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Kırşehirli esnafı gezerken, vatandaşları dinledi.

AK Parti Kırşehir seçim bürosu açılışını da yapan Bakan Çiçek, gündemi değerlendirdi. Cemil Çiçek seçim bürosundaki açıklamasında, "Seçimleri önemsiyoruz, fakat seçimlerden daha önemli bir şey var. O da seçim sonuçlarına razı olmaktır. Halkın önüne sandık koyuyoruz, ama birileri kendilerine göre sonuç çıkmayınca kabul etmiyorlar ve farklı yollara başvuruyorlar.

Bakan Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisinin seçim projesi olan "Aile Sigortası" konusunda da, "'Aile sigortası var' diyor, 'O var' diyor, 'Bu var' diyor, Ne aslı var ne de astarı var. 'Kırk arşın atlarım' diye geldiniz, dağa taşa yazdık, sonuçta kuru naneye muhtaç kaldık" dedi.

Çiçek, "Türkiye, ikinci lig ülkesi iken birinci lig ülkesi haline geldi. Türkiye artık geldiği noktada hem siyasi bir güçtür, hem de ekonomik bir güçtür. Türkiye hesaba katılmadan görüşü alınmadan katkısı alınmadan ne Orta Doğu'da ne Kuzey Afrika'da, ne Balkanlar'da ne de Kafkasya'da barış ve huzur istikrar olamaz. Türkiye bu noktadan geri gidemez, hata yapma şansımız yok. Biz güçlü olmaya dik durmaya mecburuz. Milletimiz dün büyüktü yarın daha da büyük olacak. Çevremizde olup biten baktığımızda, dünyayı

sıkıntıya sokan 16 bölgenin 13'ü Türkiye etrafındadır. Lafın doğrusunu söylemek yetmez, doğrusunu da yapmak zorundayız. Çatal kazıklarla bu memleketin yönetilmesinin imkanı yok. Şimdi ne bu bakan ne diyor derler, siz bu lafı anlamanız normal çünkü halktan kopmuşsunuz. Bir şey olduğu zaman Victor Hugo ne diyor bilmem ne yabancı yazar ne diyor ona bakın diyorsunuz. Siz asıl, Aşıkpaşa ne diyor, Ahi Evran-ı Veli ne diyor, Yunus Emre ne diyor? Ona bak ki anla. Bak ki millet ne diyor anla, bu bir atasözüdür.

Ülkenin başına gelecek en büyük felaket koalisyon hükümetidir" şeklinde konuştu.

Sık sık konuşması sloganlar ile kesilen Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Mucur ilçesinde kılınacak cenaze namazı için ilçeye hareke etti.

BAKAN CEMİL ÇİÇEK KIRŞEHİR'DE
BAKAN CEMİL ÇİÇEK KIRŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2011 Cuma 14:16:03
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 14:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?