7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Bakan Demir geliyor

BAYINDIRLIK BAKANI MUSTAFA DEMİR KIRŞEHİR' E GELİYOR

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 23 Ocak Cumartesi günü Bakanlığına ait yatırımları yerinde incelemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacı ile Kırşehir'e gelecek.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan ile çok sayıda Bakanlık bürokratlarının eşlik edeceği ziyarette, Bakan Mustafa Demir, devam eden yatırımlar ve Kırşehir'in öncelikli sorunları hakkında Vali Mehmet Ufuk Erden'den kısa bir brifing alacak. Valilik ziyaretinin ardından Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciyi ziyaret edecek olan Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir daha sonra AK Parti İl Başkanlığında toplantı yapacak.

Toplantıdan sonra Bakan Demir ve beraberindekiler, dünyanın ilk gökbilim merkezi olan Cacabey Medresesini ziyaret edecek. Ahilik teşkilatının kurucusu Ahi Evran-ı Veli'nin de türbesinin bulunduğu Ahi Evran Camiine geçecek olan heyet, yapımı biten ve bu yıl öğrenci alımına başlayacak olan Polis Meslek Yüksek okulunu ziyaret edecek. Öğrenci yurdu inşaatının incelenmesinin ardından son olarak, İnşaat Mühendisler Odası ile Bayındırlık ve İskan Müdürlüğündeki toplantıya katılacak olan Bakan Mustafa Demir Kırşehir'den ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 14:38:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 15:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?