7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Bakan Yılmaz Kırşehir'e geliyor

DEVLET BAKANI YILMAZ KIRŞEHİR'E GELECEK

Kırşehir'e gelmesi planlanan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz için, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası da hazırlıklara başladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, "Geçtiğimiz aylar içerisinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Kırşehir'in olmazsa olmazları ve yatırıma açık yönü ile bazı istekler masaya yatırılmıştı. Bakan Yılmaz, her yönden büyük bir potansiyele sahip Kırşehir'i merak ettiğini ve en yakın zamanda ziyaret etmek istediğini kaydetmişti. Nitekim 20 Ocak 2010 Çarşamba günü Kırşehir'e geleceği açıklandı" dedi.

Kırşehir'in özellikle termal, üniversite, organize sanayi, teşvik uygulaması, tarım ve hayvancılık gibi önemli yatırımlarda desteğe ihtiyacının olduğunu kaydeden Başkan Göçen, "İş adamlarımızın ve yatırım düşünen müteşebbislerimizin her türlü istek, temenni ve beklentilerinin masaya yatırılacağı toplantıya Ticaret ve Sanayi Odamız ev sahipliği yapacak" diye konuştu.

Toplantının önemli olduğunun altını çizen Göçen, "Biz oda olarak iş adamlarımızın ve Kırşehir için gerekli dosyayı hazırlayıp Bakan Yılmaz'a sunacağız. Ancak, iş adamlarımızın da bizzat toplantıya katılıp ilk ağızdan muhatabına ulaştırmasını arzu ediyoruz. Kırşehir'in termal, üniversite, organize sanayi, teşvik uygulamaları, tarım ve hayvancılık gibi birçok sorununu biz dile getireceğiz. Sayın Bakan'ın Kırşehir'e gelmesinin avantajını iyi kullanmak ve taleplerimizi uygun zemin ve mekanda yapmamızın tam zamanıdır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 17:07:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 18:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?