3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Bakkallardan Emniyet'e teşekkür

Bakkallar Odası Başkanı Emin Dulkadir ve beraberindeki heyet, Emniyet Müdürü Osman Öztürk'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bakkallar Odası Başkanı Emin Dulkadir, Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ü makamında ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Oda Başkan Vekili Murat Sungur ile birlikte Emniyet Müdürü Öztürk'ü ziyaret eden Başkan Dulkadir, " Şehrimiz için çok zor geçen 2006 ve 2007 yıllarında, bakkal ve tekel bayi esnafımızın işyerleri hırsızların uğrak yeri olmakta, bu da esnafımızı maddi açıdan ciddi boyutlarda zarara uğratmakla birlikte, uykusuz geceler yaşamasına neden olmaktaydı. Fakat yaşanılan bu olaylara dönemin emniyet yetkilisi bir türlü dur diyememiş, neredeyse her hafta bir esnafımızın işyeri hırsızlar tarafından gasp edilmekteydi. 2008 yılının ortalarından sonra güzel gelişmeler yaşandı. Hırsızlık ve ona bağlı suç oranlarında büyük düşüşler yaşandı. İl Emniyet Müdürümüz Osman Öztürk'ün göreve başladığı süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ve uygulamalar ile suçluyu yakalama ve olay aydınlatma oranı yüzde 85 gibi bir orana yükselmiştir. Bu sayede esnafımızın yaşadığı uykusuz geceler de son bulmuştur. Emniyet Müdürü Öztürk'e ve çalışma arkadaşlarına Kırşehir esnafı olarak teşekkür ediyoruz " dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 19:11:47
Güncelleme :10 Ocak 2009 Cumartesi 19:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?