7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başarılı polislere takdirname

Vali M. Lütfullah Bilgin, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde çalışan ve üstün başarı gösteren polislere takdirname verdi. 

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 162. yıldönümü nedeniyle, Emniyet Müdürü Ahmet Türker ve beraberindeki 25 polis memuru Vali M. Lütfullah Bilgin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Türker, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde üstün başarı gösteren polis memurlarına takdirname verileceğini ifade ederek, "Kırşehir polisinin gösterdiği yoğun çalışma ve gayret sonucunda, ilimizde suçla mücadelede gerçekten önemli mesafeler aldık. Başarı gösteren polis memurlarımıza teşekkür ediyor, aileleri ile mutlu bir hayat diliyorum" dedi. 

Vali Bilgin de, Türk Polis Teşkilatı'nın çağa uygun bir model çizdiğini ve teknolojiyi yakından takip edip, kendisini yenilediğini vurgulayarak, "Emniyet Teşkilatı'nın geçmişine baktığımızda çok sayıda kahramanlıklarının olduğunu görüyoruz. Güvenlik güçlerimizin gerektiğinde milletimizin canı, malı ve namusu için canını seve seve verdiğini gördük. Milletimizin bekası, vatanın bütünlüğü için şehit düşen tüm polis memuru kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Polisimiz, teknolojinin tüm getirilerini son derece iyi kullanmaktadır. Bu bizim için son derece önemli bir gelişmedir. Bu anlamda, başarılı polislerimizi kutluyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Vali Bilgin ile Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar ve Emniyet Müdürü Ahmet Türker tarafından, çalışmalarında üstün başarı gösteren Emin Bağcı, Caner Yılmaz, Musa Ceylan, İbrahim Dalkılıç, Ahmet Kırca, Erdal Sağtaş, Hidayet Mert, Murat Uysal, Mücahit İnce, Mustafa Çakırer, Sedat Güzel, Etem Yalçın, İrfan Kesekler, Mevlüt Karaman, Ahmet Koçak, Mevlüt Göksu, Sevil Bulgurcu, İbrahim Yücel, Selçuk İşgüzar, Ömer Gülcan, Fevzi Karaçalı, Gökhan Yılmaz, Yahya Çelik, Necati Türk ve Kadir Güngör isimli polis memurlarına takdirnameleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 18:26:18
Güncelleme :9 Nisan 2007 Pazartesi 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent boztunç IP: 85.104.32.xxx Tarih : 26.04.2007 13:37:53
polis teşkilatının yapmış olduğu başarılardan dolayı kendilerini kutluyor emeği geçen başta sayın emn müd ahmet türker beye sonsuz saygılarımı sunar başarılarının devamını dilerim temiz sakin bir kırşehir için saygılarımla bülent boztunç haberhattı polis gazetesi kırşehir temsilcisi