7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Basın-emniyet dostluk maçı

KIRŞEHİR'DE BASIN-EMNİYET DOSTLUK MAÇI

Kırşehir'de Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Basın - Emniyet Dostluk maçı yapıldı.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü münasebetiyle basın çalışanları ile polisler arasında dostluk amaçlı futbol maçı oynandı. Polis Meslek Yüksek Okulu halı sahasında yapılan maçın başlama vuruşunu İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kırşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan birlikte yaptılar.

Basın takımının antrenörlüğünü Futbol Yorumcusu Yasin Ata ve Murat Aydemir yaparken, basın takımı Ali Eren Kalaycı (İhlas Haber Ajansı), Aykut Aktaş (CHA), Rıza Şahin (Kırşehir Gündem Gazetesi) Enderhan Öz (Ahi Tv), Halit Kılıç (Kırşehir Tv), Bekir Barış Cihan (Ahi Tv), Rüstem Kaya (Mucur Güncel Gazetesi), Necdet Özbay (Mucur Günecel Gazetesi) Battal Çelik (Ahi Tv) ve Mustafa Kılınç kadrosuyla sahada yer aldı.

Polis mensupları ise İl Emniyet Müdürü Altan İçöz kaptanlığında sahaya çıktı. Oldukça çekişmeli geçen maçı ilk yarısı 4-4 lük skorla berabere biterken, ikinci yarıda bir ara 8-7 öne geçen polisler karşısında çabuk toparlanan basın çalışanları peş peşe attığı gollerle maçı 10-7 kazandı.

Maçı izleyen çok sayıda Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri iki gruba ayrılırken, bir grup polis, bir grupta basın şeklinde tezahüratlar ve alkışlarla dostluk maçında fair-play örneği gösterdiler. Maçtan sonra İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan basın çalışanlarına ve polislere baklava ikram ederek jest yaptı.

KIRŞEHİR'DE BASIN-EMNİYET DOSTLUK MAÇI
KIRŞEHİR'DE BASIN-EMNİYET DOSTLUK MAÇI
KIRŞEHİR'DE BASIN-EMNİYET DOSTLUK MAÇI
KIRŞEHİR'DE BASIN-EMNİYET DOSTLUK MAÇI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 17:29:04
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 18:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?