7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkan Bahçeci istek dinledi

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ, GÜLDİKEN MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Başkan Yardımcıları ile birlikte Güldiken mahallesi sakinlerinin isteklerini dinledi.

Mahalle ziyaretine, Belediye Başkanı Yardımcıları, Veli Şahin, Halil Tan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır katıldı. Güldiken mahallesi suludere mevkiindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorunları dinlendi. Başkan Yaşar Bahçeci'yi oldukça samimi karşılayan suludere sakinleri, yol, kanalizasyon, park alanı, çöp sorunu, tapu sorunu ve dolmuşçuların suludere güzergahına girmediği konusunda şikayetlerini dile getirdiler.

Suludere mevkiinin imar planında mevcut olan, fakat açılmayan yollarının açılması talebinde bulunan mahalle sakinleri, kanalizasyon sorununu, çöplerin zamanında alınmadığını, dolmuşçuların güzergah dahilinde bulunmasına rağmen suludere mevkiine kadar gelmediklerini ve evlerinin tapularını hala alamadıklarını anlattı. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Bahçeci, kenar mahallelere ayrı bir önem verdiklerini belirtirken, sadece seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde olduğunu, sorunlara halkla birlikte ortak akıl çerçevesinde çözüm bulmak gerektiğini, gelişmenin de bu sayede mümkün olacağını söyledi. Bu bağlamda kenar mahalleleri daha çok ziyaret ederek sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek istediklerini vurgulayan Bahçeci, "Güldiken mahallesi suludere mevkiinde mevcut olan yol sorunlarını çözeceğiz. Yeni yolların açılacak ve ana yolun daha da güzelleştirilecek" diye konuştu.

Bahçeci, "2010 yılı sonuna kadar kanalizasyon sorununu çözeceğiz. Bununla birlikte kaldırım ve yol çalışmalarımızı tamamlayacağız. İmar planında mevcut olan ya da bu mevkide park için uygun olan bir alanı da sizler için park ve yeşil alan olarak değerlendirmeye çalışacağız. Belediyemiz tapu sorununu da en kısa zamanda çözecek. Göreve geldiğimde 190'ın üzerinde icra dosyasıyla karşılaştık. Şuan itibari ile bu icra dosyalarının sayısı 8'e düştü. 8 icra dosyasını da en kısa zamanda çözümleyerek tapuları törenle ev sahiplerine sunacağız. Bir yandan haciz işleri ile uğraşırken, diğer yandan da şehrimiz için yapılacak hizmetleri aksatmadan yerine getirmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bahçeci, dolmuş problemi konusunda, güzergahına uymayan, vatandaşları mağdur bırakan dolmuş esnafına da ceza kesilmesi konusunda Zabıta Müdürlüğü'ne gerekli talimatı verdiklerini söyledi.

Güldiken mahallesi sakinleri tarafından oldukça coşkulu karşılanan Bahçeci, sorunların çözülmesi noktasında belediye olarak bütün imkanları sağlamaya çalıştıklarını, en kısa zamanda sorunları çözeceklerini ifade etti.

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ, GÜLDİKEN MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ, GÜLDİKEN MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 16:03:05
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 18:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?