3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Başkan Bahçeci koltuğuna oturdu

Ak Parti'den Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Yaşar Bahçeci, mazbatasını alarak eski başkan Halim Çakır'dan görevi devraldı.

Yaşar Bahçeci ve beraberindeki AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Aslan, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yürüyerek adliyeye geldi. Mazbatasını Kırşehir İl Seçim Kurulu Başkanı İsmail Ademoğlu'nun elinden alan AK Partili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, demokratik bir seçim olduğunu söyledi. Bahçeci, “Hepimiz çok yorulduk. Kimsenin burnu kanamadı. İnşallah bundan sonraki seçimler de böyle olur" dedi.

Adliye personeline de teşekkür eden Bahçeci, mazbatasını alarak belediye binasına geçti. Belediyeye dualarla giriş yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindekiler, görevi devredecek eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ın makamına çıktılar. Burada yeni başkanı karşılayan Halim Çakır, bu görevi milletin verdiğini ve milletin aldığını belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Ben de Yaşar Beyi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Hizmetlerin devamını diliyorum. Kırşehir halkına da teşekkür ediyorum" dedi.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, beş yıldır bu görevi yürüten Halim Çakır'a teşekkür ederek, “Bayrağı aldığımız yerden daha yukarı taşımak için var gücümüzle hizmet etmeye çalışacağız. Elbet bir gün görevi biz de teslim edeceğiz. Önemli olan hoş bir hizmet bırakmak, eser bırakmak. 29 Mart yerel seçimlerinde Kırşehirliler bize çok önemli bir görev ve sorumluluk yüklediler. Biz buradan tüm Kırşehirlilere teşekkür ediyoruz. Bu mücadelede bizimle birlikte koşturan, emek veren başta sayın milletvekillerimiz Mikail Aslan ve Abdullah Çalışkan'a, il başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarına ve herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu seçimde kazanan Kırşehir olacak dedik. Birlik ve beraberlik olacak dedik. Bundan sonra bize oy veren, vermeyen tüm Kırşehirlilerimizin, Kırşehir'de yaşayan herkesin belediye başkanı olacağız. Ak bir belediye olacağız. Hizmette eşitliği ve adaleti hızlı bir şekilde tesis edeceğiz. Sorumluluğumuzun ve görevimizin bilincindeyiz. Kırşehirlilerin ne istediğini, nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Gece gündüz demeden hızlı bir şekilde hizmetlere başlayacağız. İnşallah görevi tertemiz teslim ederiz. Bu sözü de Kırşehirlilere her zaman verdik. Bir daha tekrar ediyorum, Kırşehir'in menfaati her şeyin üzerinde olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetkayısı IP: 78.167.48.xxx Tarih : 7.04.2009 23:58:01

sayın başkanım  ben akp üyesi olarak sizi kutlarım yanı kırşehire geleçegin büyük şehir olmasını isterim ben ankaradan sizin kırşehirli hemşerimiz teşekur ediyor kırşehir ilçeler  ilerki zamanda il olmazamanı bekliyor sağlıklı başarılar dilerim mehmet kayısı ankara