7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkan Bahçeci'den kandil mesajı

BAŞKAN BAHÇECİ'DEN KANDİL MESAJI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Miraç Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, "Tüm İslam aleminin ve Kırşehirlilerin Miraç Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dileğinde bulundu.

Bahçeci mesajında, milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlar olduğunu belirterek, "Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Miraç Kandili'ne yeniden kavuşmuş bulunuyoruz. Miraç kandili, lütuf ve ikramlarla dolu olan bir gecedir. Böyle geceler birlik ve beraberliği, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye, kendimizi ve yaptıklarımızı bir daha gözden geçirip, tartmamıza vesile olan gecelerdir" ifadesinde bulundu.

Bahçeci, mukaddes gün ve gecelerin en hayırlılarından olan Miraç Gecesi için, "Dilerim ki bizler için mutluluk, huzur ve barışın habercisi olur. Bu günlerde yardıma ihtiyaç duyan insanlarımıza, el uzatmanın önemi daha da artmaktadır. Komşumuzla, akrabalarımızla daha doğrusu tüm çevremizle olan ilişkilerimizi gözden geçirip; yaptığımız hatalar varsa, düzeltmenin en güzel zamanıdır. Unutmamalıyız ki bazen bir tebessüm bile ibadettir ve insanlara vereceğiniz birçok hediyeden daha değerlidir" diyerek Miraç Kandili'nin önemine değindi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 12:13:04
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 12:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?