8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Başkan Bahçeci'den teşekkür

BAŞKAN BAHÇECİ, HALKIN SU KESİNTİLERİNE GÖSTERDİĞİ SABIR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Özbağ'dan şehre gelen ana isale hattının yenilenmesi çalışmalarında yaşanan su kesintilerine gösterilen sabır nedeniyle Kırşehir halkına teşekkür etti.

Kırşehir Belediyesi'nin Özbağ'dan şehre gelen ve şehrin içme suyunun yüzde 70'ini karşılayan ana isale hattında başlatılan hat yenileme çalışmaları dolayısıyla, belirli aralıklarda şehir merkezinde su kesintileri yaşandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapılan su kesintilerine vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederken, belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü civarında 10 yıldan beri su kaçağı olduğunu ifade ederek, "Bu sıkıntıları çözmek içinde belediye ekiplerimiz kendi imkanları ile bir haftalık bir çalışma başlattı. Yaptığımız bu çalışmanın masrafını hat onarıldıktan sonra 1 ay içerisinde amorti etmiş olacağız" dedi.

Bahçeci, amaçlarının Kırşehir halkına kaliteli, nitelikli ve ekonomik içme suyu temin ederek, öz kaynakları heba etmeden verimli bir şekilde kullanmak olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 12:30:02
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 18:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?