2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan Çakır esnafın derdini dinledi

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, istek ve temennilerini dinledi.

Belediye Başkanı Halim Çakır, bay ve bayan kuaförlerin ağırlıklı olduğu Atatürk Caddesi'nin bir alt sokağında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarların istek ve temennilerini dinledi. Osmanlı Çay Ocağı'nda yaklaşık 30 esnafla çay içen Başkan Çakır, parke, kanalizasyon ve temizlik noktasında talepleri dinledi.

Şehrin muhtelif yerlerinde yapılan kilit parke çalışmalarının kendi sokaklarında da yapılmasını isteyen esnaflar, "Belediyenin son 6 ay içerisinde yaptığı hızlı çalışmalarla şehir gerçekten modern görünüme kavuştu. Özellikle kilit parke ve park çalışmaları son derece yerinde ve güzel oluyor. Biz de kendi sokağımızın kilit parke yapılmasını ve güzelleştirilmesini istiyoruz. Çünkü, kuaförlerin yoğunlukta bulunduğu sokağımızda toz nedeniyle sıkıntı çekiyoruz" dediler.

Esnafın isteklerini dinleyen Başkan Çakır da, esnafın isteğini yerine getirecekleri konusunda söz vererek, "Biz, şehrin belediye başkanıyız. Hiç kimseyi ayrı tutmuyor ve herkesin hizmetine koşuyoruz. Bunun için de kuaförlerin ağırlıklı olduğu sokağımızı da kilit parke ile donatacak ve burayı da güzel bir görünüme kavuşturacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 17:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?