2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan Çakır iddialı

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimini, bir seçimden ziyade referandum olarak gördüğünü ve en az % 51 oyla kazanmayı hedeflediklerini söylerken, seçim kampanyası boyunca da seçim yatırımı niteliği taşıyabilecek bütün işlerden kaçınarak, acil işler dışında bütün iş makinelerini garaja çekeceklerini ifade etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, dört buçuk yıllık hizmet süresi boyunca temel hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlardaki yaptıklarıyla da Kırşehir'i hak ettiği ölçüde tanıtmaya gayret ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Çakır, temizlik işlerini ucuz ve kaliteli yaparak çevre illere örnek olduklarını, Kırşehir'e bütün zamanların en çok asfaltını attıklarını , halka ucuz su sağlamanın yanı sıra, arıtma tesisi projesi, suya yaptıkları kalite artırımı ve yeni su kaynaklarını yatırımların bizzat Çevre ve Orman Bakanı tarafından bütün Türkiye'ye örnek gösterildiğini hatırlatarak, AK Partinin  sadece Kırşehir'de değil, bütün Türkiye'de çok başarılı olacaklarını söyledi.

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır; 'Sevgili Kırşehirlilerin desteğiyle 1 Nisan 2004 tarihinden itibaren yaptığımız hizmetler ortadır.  

5 yılın sonunda tabiri caizse amel defterimiz açılacak ve Kırşehir halkının huzuruna bir kez daha çıkacağız. İnanıyorum ki; inşallah 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak seçimlerden halkımızın sağduyusuna güvenerek en az % 51 gibi bir oy oranıyla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bir başka  ifadeyle adeta biz bu seçimleri bir referandum olarak görüyoruz. Mahalli idareler seçimi atmosferine girdiğimiz andan itibaren de acil ve elzem durumlar dışında bütün iş makinelerimizi
parkımıza çekeceğiz ve asla seçim yatırımı olarak nitelendirilebilecek hadiselerden de uzak duracağız. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan ve kökü milli iradeye dayanan AK Partimizin hizmet yürüyüşü, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde bir kez daha Türkiye çapında alacağımız yüksek oy oranı ve mevcutlarına ekleyeceğimiz yeni Belediyelerle emin adımlarla sürecektir' dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 04:01:40
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 04:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?